3 CASUAL ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΛΕΚΤΟ ΓΙΛΕΚΟ

 Τρεις τρόποι για να φορέσεις ένα πλεκτό γιλέκο 

Τα πλεκτά γιλέκα (sweater vest) έχουν κάνει μια δυναμική είσοδο στις ζωές μας. Υπάρχουν πολλοί και απλοί τρόποι για να συνδυάσεις ένα τέτοιο κομμάτι και με τον κατάλληλο τρόπο είναι ιδανικά για κάθε περίσταση. Αυτή τη φορά θα δείξουμε ανοιξιάτικες καθημερινές επιλογές, που διατηρούν την αίσθηση του στυλ σας!


Για αρχή , όπως βλέπουμε παραπάνω, τα γιλέκα αυτά μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με ένα απλό μπλε τζιν, με ζώνη ή χωρίς. Από μέσα προτιμάται είτε ένα λευκό πουκάμισο της επιλογής σας, είτε μια μπλούζα ζιβάγκο. Ακόμη, μπορείτε να το φορέσετε με ένα κοντομάνικο ή μακρυμάνικο μπλουζάκι κάθε είδους, ανάλογα με την περίσταση. Όσον αφορά τα κοσμήματα σε αυτό το ντύσιμο να διαλέγετε κάτι απλό και διακριτικό σε κολιέ, βραχιόλι ή δαχτυλίδια. Όλα τα είδη παπουτσιών ταιριάζουν με αυτό το ντύσιμο.




Μία δεύτερη ιδέα για τα γιλέκα σας είναι οι φούστες. Φούστες κάθε σχεδίου, χρώματος και μήκους είναι ιδανικές για αυτό το στυλ. Όπως φαίνεται στις εικόνες μπορείτε να επιλέξετε τζιν φούστες αλλά και υφασμάτινες σε πιο σκούρα χρώματα, ανάλογα με το χρώμα και το σχέδιο του γιλέκου και τον τρόπο τον οποίο θέλετε να τις συνδυάσετε. Επίσης αυτό το στυλ είναι κατάλληλο για κάθε στιγμή της ημέρας, αρκεί να διαλέξετε τα κατάλληλα χρώματα.

 


Επανερχόμαστε στις φούστες, όμως αυτή είναι μια ξεχωριστή κατηγορία. Οι πλισέ φούστες ή φούστες του τένις είναι το νούμερο 1 κομμάτι για να φορέσετε με ένα πλεκτό γιλέκο. Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε ένα σύνολο, καθώς ταιριάζει με κάθε είδους παπουτσιού (σταράκια, αθλητικά, μποτάκια), για τσάντες προτιμήστε μικρές τσάντες χειρός ή ώμου. Αυτό είναι ένα απλό αλλά αρκετά κομψό ντύσιμο!

 

You Might Also Like

0 σχόλια