Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΣΤΑ OVERSHIRT ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ

 

Overshirts: Είναι το πουκάμισο που έρχεται να αντικαταστήσει τις ζακέτες. Φαίνεται πως τα overshirts έρχονται να αντικαταστήσουν τις ζακέτες για τον Χειμώνα, την Άνοιξη και το Φθινόπωρο του 2021. Τα overshirts είναι πουκάμισα με βελούδινη τις περισσότερες φορές επένδυση που είναι αρκετά ζεστά και μοντέρνα. Το πλεονέκτημα όμως που τα καθιστά ακαταμάχητα είναι η ποικιλία συνδυασμών που μπορούν να προκύψουν, όπως οι παρακάτω...



ΑΝΑΦ. 5775/570-V2021

Πλεκτό καρό overshirt Χρώμα ροζ, γκρι, μπεζ

Τιμή: 35,99 €.

Ένα καρό πουκάμισο μπορεί να φορεθεί απ’ το πρωί ως το βράδυ και εδώ έχουμε πολλές επιλογές για να απογειώσεις το στυλ σου όποια ώρα της μέρας κι αν επιλέξεις να το φορέσεις.



Γυναικείο πουκάμισο Trendyol Plaid

Κωδικός μοντέλου: TWOAW21GO0638/BURGUNDY

Plaid Button Front Oversized Overshirt

SKU: swouter44200924055

20,00€ χρώμα πράσινο, μπλε.

Συνδυασμοί

1. Με καμπάνα παντελόνι κοτλέ! 

Boho διάθεση και άνετο στυλ με χαρακτήρα! Για τις πρωινές βόλτες ή δουλείες σου τις κρύες ημέρες ένα στιλάτο κοτλέ wide leg παντελόνι είναι ότι πρέπει! Ειδικά όταν το συνδυάσεις με ένα ζεστό πουλόβερ και το overshirt σου! Το comfort στυλ σε άλλο level!

2. Με παντελόνι γραφείου και γόβες!

Βρες ένα overshirt με ζώνη στη μέση ή βάλε μια στιλάτη ζώνη σφιχτά στη μέση σου! Η σιλουέτα που θα δημιουργηθεί με τη σφιχτή Μέση,  το λίγο φαρδύ παντελόνι και τις γόβες θα είναι ανεπανάληπτη! Μιλά με για τον top συνδυασμό για όλη μέρα!

3. Με midi φούστα!

Θέλεις κάτι θηλυκό,  άνετο και casual ; Θα βάλεις το overshirt σου με μια midi φούστα! Για το απόλυτο στυλ πρόσθεσε over the knee μπότες! Τα πόδια σου θα δείχνουν ψηλά και λεπτά!


You Might Also Like

0 σχόλια