FLORAL ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ!

 Πώς μπορείτε να συνδυάσετε ένα floral φόρεμα την άνοιξη και το καλοκαίρι;


Τα φλοράλ φορέματα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Μπορείτε να τα φορέσετε για να πάτε για μια βόλτα, για καφέ, στην παραλία ακόμη και το βράδυ με ένα πιο επίσημο στυλ. Είναι άνετα, έχουν μια τεράστια ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να τα συνδυάσετε!

Όταν βγαίνετε έξω για καφέ ή χαλαρή βόλτα και θέλετε κάτι απλό αλλά κομψό τα "λουλουδάτα" φορέματα θα δώσουν έναν άλλο αέρα στο στυλ σας. Για αρχή, μπορείτε να τα συνδυάσετε με αρβυλάκια και ένα δερμάτινο jacket ή σταράκια με ένα τζιν μπουφάν.

  1. Μία ακόμη περίσταση στην οποία μπορείτε να έχετε μία εντυπωσιακή εμφάνιση είναι το καλοκαίρι στην παραλία. Συνδυάστε αυτό το φόρεμα με σανδάλια και μη διστάσετε να φορέσετε ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο. Μικρά κοσμήματα όπως βραχιόλια για το πόδι ή στο χέρι είναι μία μικρή λεπτομέρεια που όμως κάνει τη διαφορά! 

  2.  
  3. Τέλος, ένας άλλος ενδιαφέρον τρόπος για να φορέσετε αυτό το κομμάτι είναι επίσημα, για μία βραδινή έξοδο με γόβες ή πέδιλα με τακούνι και ένα μικρό, κομψό τσαντάκι ή τσάντα ώμου. Για πανωφόρι, εάν είναι απαραίτητο, επιλέξτε κάτι δερμάτινο σε ό,τι χρώμα επιθυμείτε εφόσον βέβαια ταιριάζει χρωματικά με το φόρεμα.




You Might Also Like

0 σχόλια