Σχέδια για δερμάτινα μπουφάν και ιδέες για να το ταιριάξεις όλο το χρόνο








Τα τελευταία χρόνια το δερμάτινο μπουφάν έχει μπει δυναμικά στον χώρο της μόδας μιας και αυτό το καταλαβαίνουμε βλέποντας το σε κάθε επίδειξη και collection. Στην ουσία, είναι από τα απαραίτητα αξεσουάρ για όσες θέλουν να ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, αλλά και να δείχνουν απίστευτα εντυπωσιακές όλες τις ώρες της ημέρας μέσα στον χειμώνα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις το ιδανικό ροκ ντύσιμο για τις casual και μη εμφανίσεις σου, αλλά και για να ολοκληρώσεις με έναν μοναδικό τρόπο το look σου συνδυάζοντας το με το βραδινό σου φόρεμα. Τα Zara για ακόμη μια φορά είναι εδώ για να μας παρουσιάσουν τα καινούρια σχέδια.



Μπουφάν biker με εφέ δέρματος




Μπουφάν με γιακά, πέτο και μακρύ μανίκι. Τσέπες μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ, λεπτομέρεια με θηλιές στους ώμους, απλικέ ζώνη από το ίδιο ύφασμα με αγκράφα και κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ. Χρώμα μπλε ανοιχτό.

Μεσάτο μπουφάν με εφέ δέρματος



Μπουφάν με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ και κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ. Χρώμα μπλε.

Μπουφάν biker με εφέ δέρματος



Μπουφάν με γιακά, πέτο και μακρύ μανίκι. Τσέπες μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ, λεπτομέρεια με θηλιές στους ώμους, απλικέ ζώνη από το ίδιο ύφασμα με αγκράφα και κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ. Χρώμα εκρού.

Μπουφάν με εφέ δέρματος




Μπουφάν με στρογγυλή λαιμόκοψη, μακρύ μανίκι και κλείσιμο μπροστά με κρυφά snap buttons. Χρώμα μαύρο.



Πέντε Ιδέες για να φορέσεις το δερμάτινο μπουφάν

Δερμάτινο jacket με υφασμάτινο παντελόνι

Ένα υφασμάτινο παντελόνι ταιριάζει τέλεια με το δερμάτινο μπουφάν σου, αφού συνδυάζουν το μαλακό look του παντελονιού με το πιο σκληρό του δέρματος, δημιουργώντας μια νεανική και μοντέρνα εικόνα. Φόρεσε τα αγαπημένα σου sneakers ή μποτίνια και σίγουρα θα είσαι πάντα άψογη στιλιστικά.

Δερμάτινο jacket με τζιν

Το τζιν μπορεί να φορεθεί με ένα δερμάτινο τζάκετ, είτε για πιο καθημερινό ντύσιμο, είτε για πιο βραδινό. Συνδύασε το με γόβες ή με αθλητικά, ανάλογα το στυλ σου, και θα δεις πως ποτέ δεν θα σε απογοητεύσει αυτός ο συνδυασμός.

Δερμάτινο jacket με μίνι φούστα


Αν σου αρέσει το νεανικό στυλ και δεν θέλεις να το αποχωρίζεσαι στις εξόδους σου, μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου τζάκετ με κοντή φούστα και να αναδείξεις το προσωπικό σου ντύσιμο με μια πιο μοδάτη αίσθηση.

Δερμάτινο jacket με midi φούστα


Η μίντι φούστες είναι ιδανικές για εσένα που θέλεις να είσαι μοντέρνα και κομψή χωρίς να προσπαθείς ιδιαίτερα. Το αποτέλεσμα του συνδυασμού μια midi φούστας με δερμάτινο τζάκετ, είναι εξαιρετικά μοδάτo και σικ.

Δερμάτινο jacket με κοντό φόρεμα

Ένα κοντό φόρεμα μπορεί να φορεθεί με μια πληθώρα από πανωφόρια, αλλά αν σου αρέσει το πιο ροκ και μοντέρνο look, τότε το δερμάτινο μπουφάν είναι τέλειο για εσένα.

You Might Also Like

0 σχόλια