Προτάσεις για τζιν φούστα και πώς να την συνδυάσετε

 

Το jean ύφασμα αποτελεί μια από τις διαχρονικές και αγαπημένες επιλογές των γυναικών τόσο για τις καθημερινές, όσο και για τις βραδινές τους εμφανίσεις. Πέρα όμως από το λατρεμένο μας τζιν παντελόνι, εξίσου εντυπωσιακοί είναι και οι συνδυασμοί με τζιν φούστα. Πρόκειται για ένα ευκολοφόρετο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που μπορεί να κάνει ένα outfit όχι μόνο μοντέρνο, αλλά και νεανικό. Ταιριάζει σε κάθε τύπο γυναίκας και προσαρμόζεται σε όλα τα στυλ ντυσίματος. Μάλιστα η τζιν φούστα αποτελεί και ένα από τα βασικά κομμάτια για εντυπωσιακά ροκ ντυσίματα, αλλά και για πιο chic σύνολα. Τα Paul and Bear μας παροτρύνουν να αγοράσουμε μερικές από τις οικονομικές τους φούστες.

Τζιν μίνι φούστα με κουμπιά 

Τζιν μίνι φούστα με κλείσιμο με μεταλλιζέ κουμπιά στο μπροστινό τμήμα, σχέδιο με πέντε τσέπες, μέση με θηλάκια ζώνης και ξέφτια στο κάτω μέρος. Χρώμα άσπρο. 

Μίνι τζιν φούστα με σκισίματα και ξέφτια στο κάτω μέρος

 

Μίνι τζιν φούστα από βαμβάκι με λεπτομέρεια από σκισίματα και ξέφτια στο κάτω μέρος, σχέδιο με πέντε τσέπες, μέση με θηλάκια ζώνης και κλείσιμο με κουμπί και φερμουάρ. Χρώμα μπλε.

Τζιν μίνι φούστα

Μίνι τζιν φούστα με λεπτομέρεια από κουμπιά στο μπροστινό τμήμα, μέση με θηλάκια ζώνης και σχέδιο με πέντε τσέπες. Χρώμα ροζ.

Μακριά τζιν φούστα με άνοιγμα στο μπροστινό μέρος



Μακριά τζιν φούστα με άνοιγμα στο μπροστινό τμήμα, τελείωμα με ξέφτια, μέση με θηλάκια ζώνης, σχέδιο με πέντε τσέπες και κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί. Χρώμα μπλε.

4 Ιδέες για να συνδυάσετε την τζιν φούστα σας

Με ένα T-shirt

 Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φορέσετε μία τζιν φούστα είναι το κλασικό λευκό Τ-shirt ή όποιο άλλο ταιριάζει στη διάθεσή σας! Με στάμπες, απλό, στενό, πιο μακρύ, με ρίγες κ.λπ.

Με sneaker και φούτερ

Θυμηθείτε ότι το πιο βασικό απ’ όλα είναι να νιώθετε άνετα. Αν το στιλ σας το επιτρέπει, δοκιμάστε να φορέσετε την τζιν φούστα με sneakers και ένα απλό μακό μπλουζάκι από πάνω ή φούτερ για τις πιο ψυχρές ημέρες. Ένα casual ντύσιμο που δεν θα σας προδώσει ποτέ.

Με ζώνη

Η ζώνη είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να αναδείξετε τις φούστες ειδικά αν είναι χαμηλόμεσες. Η ζώνη θα σας δείξει πιο ψηλές και θα τονίσει τη σιλουέτα σας, ενώ ταυτόχρονα θα κάνει το ντύσιμο σας πιο μοδάτο.

Με ψηλοτάκουνα

Η τζιν φούστα σας συνδυάζεται εξίσου ωραία με ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα. Και φυσικά, για το καλοκαίρι με τις αγαπημένες πλατφόρμες.



You Might Also Like

0 σχόλια