Σχέδια από καμπαρντίνες και τέσσερις συνδυασμούς

 


Η άνοιξη είναι η εποχή με τα περισσότερα στυλιστικά διλήμματα, αφού ο καιρός είναι ευμετάβλητος και οι ηλιόλουστες μέρες γίνονται γκρίζες, κρύες, βροχερές και αντίστροφα. Ακόμα μεγαλύτερος γίνεται ο πρoβληματισμός για όλες εμάς που έχουμε ένα συγκεκριμένο budget για την γκαρνταρόμπα μας. Φυσικά θέλουμε να αποφύγουμε να διαθέσουμε μέρος του για ρούχα των ενδιάμεσων εποχών. Απόλυτα κατανοητό και μας αφορά όλες. Όμως υπάρχει ένα must have κομμάτι για αυτές τις εποχές που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις. Ο λόγος για την καπαρντίνα, που ίσως θεωρείς  βαρετή, αδιάφορη ή πολύ κλασσική. Τα Zara σου προτείνουν μερικές καμπαρτίνες για να σου αλλάξουν γνώμη.

Ριχτή καμπαρτίνα


Ανοιχτή καμπαρτίνα με γιακά, πέτο, μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ρεβέρ και μπροστινές τσέπες με καπάκι. Χρώμα μπεζ και μαύρο.

Καμπαρτίνα oversized



Φαρδιά καμπαρτίνα με γιακά σε στυλ πουκαμίσου, μακρύ μανίκι που προσαρμόζεται με θηλιά, κουμπί και μπροστινές τσέπες. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά που καλύπτονται από πατιλέτα. Χρώμα πράσινο.

 

Καμπαρτίνα με λινό



Ανοιχτή καμπαρντίνα από σύμμεικτο λινό ύφασμα, γιακάς και πέτο με μακρύ μανίκι. Τσέπες με ρέλι μπροστά και λεπτομέρεια με λάστιχο στην πλάτη. Χρώμα καφέ-γκρι.

Τέσσερις προτάσεις για να αποθεώσεις την καμπαρντίνα

1.    Casual style

Φόρεσέ  την από το πρωί έως το βράδυ με skinny παντελόνια, η καμπάνα, ή culotte. Για το πάνω μέρος διάλεξε ένα πουκάμισο ή μια μπλούζα ή ένα t-shirt, ενώ τα παπούτσια που θα φορέσεις μπορεί να είναι sneakers, oxford, μποτάκια κλπ.

2.    Sport style

Για υπέροχες εμφανίσεις μέχρι το απόγευμα, μπορείς να συνοδεύσεις την καπαρντίνα σου με t-shirt, hoodie, αθλητικό παντελόνι και αθλητικά παπούτσια. Αν σου αρέσει να εντυπωσιάζεις  μπορείς να φορέσεις το παντελόνι μέσα από ένα στρατιωτικό μποτάκι. Για πιο χαλαρό layer αφήνεις την καπαρντίνα χωρίς ζώνη.

3.    Feminine Style

Μπορείς να την συνδυάσεις με  ψηλοτάκουνα παπούτσια με φορέματα ή φούστες σε κλος ή Α γραμμή mini ή midi. Προσθέτεις τα κατάλληλα αξεσουάρ και είσαι ήδη έτοιμη. Προσοχή στο μήκος. Μόνο μια pencil φούστα ή pencil φόρεμα μπορεί να ξεπερνά το μήκος της καπαρντίνας. Σε αυτή την περίπτωση, μια τονισμένη μέση με ζώνη δημιουργεί ένα chic look.

4.    Classy Preppy Style

Συνδύασέ την με ένα skinny παντελόνι, flat παπούτσια, πουκάμισο και πουλοβεράκι, από το οποίο φαίνονται οι λεπτομέρειες του πουκαμίσου. Κατάλληλο για ένα all day ή για ένα business outfit.





You Might Also Like

0 σχόλια