Ιδέες για πόντσο και πως να το ταιριάξεις

 



Tο ​πόντσο είναι ένα από τα πιο βολικά κομμάτια αφού συνδυάζεται εύκολα με πολλά ρούχα, είναι ζεστό και από μόνο του κάνει την εμφάνισή σας ξεχωριστή. Tο φοράτε ως πανωφόρι αλλά αν ο χειμώνας επιβάλει κάτι πιο ζεστό, τότε προτιμήστε να το φορέσετε πάνω από το δερμάτινο ή το παλτό σας. Τα H&M μας παρουσιάζουν τέσσερα σχέδια.

 

Πλεκτό πόντσo


Poncho σε ένα μαλακό πλεκτό που περιέχει λίγο μαλλί με ανοιχτές πλευρές. Μήκος μπροστά και πίσω 80 cm. Χρώμα ανοιχτό γκρι, άσπρο και παστέλ ροζ



Poncho σε απαλό, οριζόντιο πλεκτό με φαρδύ ντεκολτέ και ασύμμετρο στρίφωμα Χρώμα μαύρο.

Τρεις Ιδέες για να ταιριάξεις το πόντσο

1.    Με μπλούζα ή πουκάμισο

Μπορείς να ταιριάξεις ένα ζεστό μάλλινο poncho πάνω από ένα πουλόβερ ή cardigan. Έτσι, θα έχεις μία κομψή εμφάνιση, αλλά θα παραμείνεις και ζεστή. Φόρεσε ένα bold πουκάμισο μέσα από το πουλόβερ αν έχεις επιλέξει ουδέτερους τόνους και θέλεις να δώσεις ένταση στο look.

2.    Με μποτάκια

Μια άλλη ιδανική stylish επιλογή είναι να συνδυάσετε το μποτάκι σας με τζιν παντελόνι και ένα poncho σε διάφορες αποχρώσεις. Προτιμήστε την για πιο casual περιστάσεις, μια βόλτα στην εξοχή ή το πρωί για ψώνια – το boho στιλ ταιριάζει καταπληκτικά σε όλες τις ηλικίες.

3.    Με σεμιζιέ φορέματα

Το φόρεμα-πουκάμισο έχει δομή και επομένως δίνει αναλογίες στη σιλουέτα που καλύπτεται από το oversized πανωφόρι. Για πιο έντονες αναλογίες, προτιμήστε να βάλετε μια φαρδιά ζώνη στη μέση και κρατήστε casual ύφος με ankle boots.


You Might Also Like

0 σχόλια