Προτάσεις για φαρδιά παντελόνια και μοντέρνοι τρόποι για να το συνδυάσεις

 

Όλες μας αγαπάμε τα ψηλόμεσα παντελόνια γιατί συνδυάζουν άνεση και στυλ. Ακόμα, ένα τέτοιο παντελόνι κολακεύει περισσότερο την σιλουέτα και κάνει το σώμα να δείχνει πιο καλλίγραμμο. Γι’ αυτό και πλέον έχουν κατακλύσει την αγορά! Για να δείχνεις όμως κομψή φορώντας φαρδύ παντελόνι πρέπει να το συνδυάσεις και κατάλληλα. Ta Η&Μ μπορούν να μας προτείνουν μερικά σχέδια όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Φαρδύ παντελόνι

Παντελόνι με αστράγαλο σε ευάερο ύφανση. Υψηλή, ελαστική μέση χαρτοσακούλα με αποσπώμενη ζώνη, και φερμουάρ με  κουμπί. Εμπλουτίστε τις μπροστινές τσέπες, τις πίσω τσέπες και τα κωνικά πόδια. Χρώμα ανοιχτό μπεζ.

Παντελόνι πουλόβερ με λινό ύφασμα

Παντελόνι αστραγάλου σε λινό και ύφανση βισκόζης. Υψηλή, ελαστική, κορδόνια περίσφιξης με διακοσμητική επένδυση, ψεύτικη μύγα, διακριτικές τσέπες στις  πλευρικές ραφές και φαρδιά, κωνικά πόδια με πτυχώσεις. Χρώμα σκούρο πράσινο χακί.

Φαρδύ παντελόνι Twill


Παντελόνι με αστράγαλο σε βαμβάκι. Μέση χάρτινη τσάντα με κρυφή ελαστικότητα και κορδόνι περίσφιξης, φερμουάρ, πλαϊνές τσέπες και φαρδιά, ίσια πόδια. Χρώμα λευκό και μπεζ.

 

4 Τρόποι για να συνδυάσεις το φαρδύ παντελόνι

Με κουστούμι

Έχουμε συνηθίσει τα κοστούμια να είναι σε αυστηρές γραμμές και ειδικά τα γυναικεία κοστούμια να περιορίζονται σε slim-fit παντελόνια. Αυτός είναι μια νέα τάση που αλλάζει τα δεδομένα και μας μαθαίνει πως μπορούμε να είμαστε άνετες ακόμα και στο κλασσικό στυλ.Για μια πιο σοβαρή, αυστηρή αίσθηση επίλεξε ένα μονόχρωμο κοστούμι ή φόρεσε ένα πολύχρωμο για πιο παιχνιδιάρικη εμφάνιση με απαράμιλλο στυλ!

Με cropped

Το νέο μήκος των cropped παντελονιών είναι σίγουρα μια πιο ασφαλής επιλογή γι’ αυτούς που δεν τολμούν αρκετά ή για τις νέες κοπέλες που δεν δέχονται να κρύψουν τους καλοσχηματισμένους αστραγάλους τους πίσω από φαρδιά μπατζάκια. Για αυτή την περίπτωση η κατάλληλη επιλογή είναι ένα παντελόνι σε πιο ίσια γραμμή, που δίνει μια ελαφριά αέρινη αίσθηση και συνδυάζεται άψογα με ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο.

Casual look

Συνηθίζεται να προτείνουμε για τα φαρδιά παντελόνια απλά μπλουζάκια και χωρίς πολλά αξεσουάρ γιατί από μόνα τους χαρίζουν έξτρα στυλ! Για πιο καθημερινή εμφάνιση όμως και αν νιώθεις ήδη αρκετή αυτοπεποίθηση μπορείς κάλλιστα να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου μπλουζάκι που μπορεί να έχει μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια και να προτιμήσεις ένα γουνάκι για πανωφόρι. Πρόσεξε όμως να κινούνται όλα τα ρούχα στην ίδια χρωματική παλέτα για να μην ξεφύγεις!

Glamorous style

Κλασσική glamour εμφάνιση για σίγουρα αποτελέσματα! Ένα φαρδύ παντελόνι με πλισέ τελειώματα σε ήσυχα χρώματα είναι η επιτομή της κομψότητας. Συνδυασμένο αριστοτεχνικά με μία μεταξωτή απλή μπλούζα και διακριτικά σικάτα αξεσουάρ αποτελούν το τέλειο αριστοκρατικό σύνολο και αποπνέουν μια ελκυστική θηλυκότητα.













You Might Also Like

0 σχόλια